Tàrtar de salmó amb alvocat

Un sopar fàcil, sa i refrescant a base de salmó.

Ingredients per 2 persones:

  • tall de salmó fumat del Mercadona  (compte! que fa dies que no el trobo!)
  • 2 alvocats
  • 1 llimona / llima
  • espècies

Preparació (10min)

  1. Tallar a daus el salmó i l’alvocat.
  2. Saltejar-ho amb espècies i/o sal-pebrar-ho.
  3. Afegir-hi llimona o llima al gust.
Apa, a sopar!
Font: La Sílvia és molt de tibar de recursos fàcils i bons…

2 Comments Add yours

  1. Albert ha dit:

    …i quines especiès hi poses? N’hi ha mil!

    1. admin ha dit:

      Clar, això ja depèn de cadascú.
      Jo sóc bastant simple amb el tema. Orenga, romaní i sal gruixuda.

      Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada