Calamari Burger

Què et ve el cap si barregem les paraules calamari i burguer?

Que senzill i que bo que ho vaig trobar! Potser era el moment, potser era que em venia molt de gust, potser era la barreja amb la cervesa fresqueta, mil ‘potser’ però el recordo com si fos ahir i ja fa un bon temps.

La combinació és senzilla, en comptes de posar-hi una hamburguesa, entre el típic pa i pa d’una hamburguesa posa-hi el que pots pescar a la zona: calamar. Hi afegeixes els típics complements de tomàquet i enciam i en queda un plat senzill i rodó.

On

El vaig menjar a Zlatni Rat, aquí:

Clar, després del caloret de la platja, recollir-se sota els pins, a l’ombra, seure en unes butaca-sofàs ben parits, demanar una cervesa de mig ben fresca i anar a un lloc ambulant de la platja que et fan al moment el plat ve molt de gust.

Si hi vas, fixa’t-hi. Son uns xiringuitos prop de la platja, que serveixen diferents tipus de menjar per endur. N’hi havia tres o quatre quan jo hi vaig anar. Tries el que facin el calamari burger, el demanes, esperes 5 minuts i aleshores tries el restaurant, allà demanes el beure i apa, a disfrutar. Combinació perfecte.

I si no n’has fet gaires, de postres un gelat 😉

El vas provar? Et ve de gust? Deixa el teu comentari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada